חצי שנה לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/01/2009 | 09:47 | מאת: אילנה מ.

ד"ר גרון שלום, אני כמעט חצי שנה לאחר שנותחתי אצלך באסותא מאוד מרוצה מהתוצאות - 30 ק"ג פחות אני אוכלת בצורה מאוד מסודרת, משתדלת להכניס לתפריט מכל אבות המזון נמצאת בקבוצת תמיכה בלין לוקחת באופן קבוע מולטיויטמין וקלציצו' ורוצה להודות לך מאוד שבעזרתך עשיתי את הניתוח תודה מכל הלב אילנה

שלום אילנה, אני שמח מאוד לשמוע שאת מרגישה טוב, יורדת יפה במשקל ומרוצה. אני גם שמח שאת בקבוצת התמיכה. חשוב מאוד להתמיד כי זה משפיע על התוצאות. תמשיכי כך ותודה על העידכון. בברכה דר' נסים גרון

12/07/2009 | 18:31 | מאת: דנה

06/01/2009 | 04:56 | מאת: שוקל ניתוח

מה זמן ההחלמה והעלות תודה

09/02/2009 | 10:38 | מאת: אורן

לא ברור לי הדיאטה שלך וההקפדה על אבות המזון, אם את מסוגלת לעשות דיאטה אז למה צריכים ניתוח? אני מעוניין בניתוח קיצור קיבה בגלל שאני לא מסוגל לעשות דיאטות. אם אני צריך לאחר ניתוח לשנות הרגלי אכילה אז למה אני צריך בכלל ניתוח???

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר