שלום ד"ר ניסים גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/12/2008 | 08:10 | מאת: נטלי

לכבוד: ד"ר ניסים גרון שלום אני נטלי הינך זוכר אותי מניתוח קיצור הקיבה שעשיתה לי במרץ (היו קצת סיבוכים אתה צריךלהיזכר). אני מאוד מבסוטית ונהנת ממשקלי הנוכחי ואני לא מצטערת שעשיתי את הניתוח אני פורחת עכשיו אבל מאוד דואגת על משקלי בעתיד. הורדתי עד עכשיו הרבה מאוד ק"ג ואני רוצה לדעת מתי משקלי יעצר. אני לא מקיאה ואוכלת יחסית טוב. כמה זמן לוקח תהליך ההרזיה ומתי משקלי ייעצר. מה עליי לעשות שלא להמשיך לרדת במשקל הפחד שלי שאני יהיה אנורקסית. במצב הנוכחי אני רוצה מאוד מאוד מאוד להעצר מההרזיה מה עלי לעשות? איני רוצה להמשיך לרדת במשקל. בתודה, נטלי

שלום נטלי, כמובן שאני זוכר אותך, אני שמח שאת מרגישה טוב. אני לא חושב שתגיעי לאנורקסיה, זה מאוד נדיר. הגוף מתאזן איכשהו. עלייך להמשיך לאכול טוב ובצורה מאוזנת. לא מתוקים!!! אני מציע שתגיעי אליי לביקורת עם בדיקות דם עדכניות כולל רמות ויטמינים ונדבר קצת על הנושא. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר