השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/12/2008 | 19:06 | מאת: ,תמי

שלום ד"ר בהמשך לתשובתך בבקשה עניין אןתי בהצעתך לשרוול והסבר לי מהו אותו ניתוח תודה תמי

שלום תמי, ניתוח שירוול קיבה הינו ניתוח בו אנו כורתים כ 80% מהקיבה ומשאירים קיבה בצורת גליל ארוך וצר כמו שרוול. ( מכאן בא השם). בגלל הקטנת הקיבה והצורה שלה החדשה אנחנו לא יכולים לאכול הרבה ויורדים במשקל. בנוסף לכך בחלק הקיבה שאנחנו מוציאים מופרש בדרך כלל הורמון שנקרא גרלין ואחראי על תחושת הרעב. מאחר ואחרי הניתוח יש הרבה פחות מההורמון הזה אנחנו פחות רעבים אחרי הניתוח וזה מוסיף לירידה במשקל. הניתוח נעשה בהרדמה כללית בגישה לפרוסקופית בלי לפתוח את הבטן ונמשך כשעה וחצי. אחרי הניתוח אישפוז של 3-4 ימים.הסיבוך העיקרי שיכול לקרות אחרי הניתוח הינו דליפה מקו הסיכות שקורה עד 1% מהמקרים. כמעט ואין סיבוכים אחרים. אין צורך להתעסק עם גוף זר כמו טבעת ואין סיבוכים של גוף זר. הניתוח אינו הפיך. הוא חדש יחסית, קיים כ 4 שנים והולך ונהיה פופולרי יותר ויותר בקרב המנותחים והכירורגים. בברכה דר' נסים גרון

07/12/2008 | 09:59 | מאת: תומר

אני מצרף לינק לפורום שקוראים לו משורוולים שם לדעתע תוכלי למצוא את המידע ולהתכתב עם אנשים שעברו את השרוול או אנשים כמוני שעומדים לעבור את השרוול. http://www.agenda.co.il/237/forum/ את מוזמנת לבקר אותנו שם. מתחת לכותרת יש הודעת טאגליינס שם יש הרבה קישורים שיוכלו לעזור לך, אני באופן אישי נעזרתי במידע שם המון מה שגרם לאשתי ולי לקבל את ההחלטנ שאני רוצה שירוול ולא טבעת בכל אופן שיהיה לך בהצלחה. אם תרצי להעיזר בי שם הכינוי שלי זה דביבון.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר