האם מתאימה לניתוח בריאטרי ?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/11/2008 | 00:46 | מאת: ח

שלו לד"ר גרון, אני שוקלת 82 ק"ג וגובהי 1.57 מטר . בין הייתר סובלת מי. ל. ד (מטופלת תרופתית). האם אני מתאימה לניתוח בריאטרי ? ואם כן לאיזה סוג ספציפי ? ומה עליי לבצע טכנית? תודה רבה.

שלום לך, ה BMI שלך הינו 33.3 במצב זה לא יאשרו לך ניתוח בריאטרי כי את מתחת לקריטריונים נכון לעכשיו. חסרים לך כ 5 ק"ג. במידה והיית עומדת בקריטריונים עלייך פשוט להגיע לביקור במרפאה ושם לקבל הסבר מפורט על הניתוחים השונים ולמצוא את הניתוח שמתאים לך ביותר. בהצלחה דר' נסים גרון

25/11/2008 | 20:10 | מאת: ח

לד"ר גרון, תודה רבה על היעוץ וההכוונה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר