כאבים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/09/2008 | 09:48 | מאת: רויטל

שלום אנ י חודשיים לאחר ניתוח שרוול ואני מרגישה בסדר גמור בד"כ אך סובלת מעצירות הבנתי שזה שכיח לאחר הניתוח בכל אופן ביומיים האחרונים אני חשה כאבים בקיבה/בלב (לא ברור לי כ"כ למה אחרי הניתוח אני כבר לא יודעתלהבדיל?) ובנוסף שמתי לב שיש לי דם בצואה הכל בסדר אצלי? אודה על תשובתך יום טוב רויטל

שלום רויטל, עצירות אכן שכיחה במיוחד בתקופה הראשונה אחרי הניתוח כשלא אוכלים מספיקים סיבים. ממליץ על תכשיר של סיבים טבעיים כמו קונסיל. יש גם אחרים בשוק. דם בצואה יכול לנבוע מטחורים או פיסורה שיכולים להיות קשורים לעצירות. כדאי להיוועץ בכירוג בנושא ולהבדק (יכולות להיות גם סיבות אחרות.) לגבי הכאבים, יתכן שיש לך רפלוקס. אפשר לנסות טיפול בחוסק לתקופה מסוימת ולראות אם זה עוזר. כמובן שאם יש רושם שזה קשור ללב, כדאי לעשות אק"ג או להתייעץ עם רופא המשפחה. שנה טובה, שנת בריאות דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר