שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/09/2008 | 16:48 | מאת: טליה

שלום לך לפני כחודש ןחצי עברתי ניתוח קיצור קיבה הדיאטנית אמרה לי להמנע מסוכר ופחמימות ובכל זאת לפעמים כמתחשק לי מתוק אני אוכלת סוכריות ללא סוכר שרק עכשיו גיליתי שאמנם הן ללא סוכר אבל יש בהן פחמימות יצא לי לאכול גם יוגורט פירות כזה {עם רסק פירות}הבנתי שזה גורם לנפח הקיבה לגדול האם זה נכון? כמה זה נורא באמת ליעילות הקיבה?

שלום טליה, נכון שצריך להמנע מסוכר ופחמימות, אבל מעט יוגורט ללא סוכר ושומן אינו חטא גדול ובלתי נסלח. זה לא גורם לנפח הקיבה לגדול. זה פשוט יפגע בירידה במשקל בתלות כמובן בכמות. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר