כיצד מגיעים לניתוח?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/09/2008 | 14:17 | מאת: קלרה

שלום רב לך! אני אשה בת 38 שסובלת מגיל 26 מגלי חום ולחץ דם גבוה הגובה שלי הוא:156 והמשקל שלי 83, עדיין לא הגעתי למשקל יותר גבוה. במשך חיי ניסיתי כל מיני דאיטות ולא הצלחתי כל-כך, לכן אני רוצה לדעת מה הפרוצדורה שצריך לעשות כדי לעבור ניתוח לקיצור קיבה. מאוד קשה לי עם המשקל אין לי כבר אויר לנשימה.השבוע בפעם הראשונה שהרגשתי מאוד רע עם המשקל שלי כי הבן שלי בן השבע אמר לי: אני לא מבין איך פילה סוחבת תיק כל-כך כבד. נורא נפגעתי ממנו כי אף פעם הילדים שלי לא דיברו איתי בצורה כזו כעסתי עליו בעדינות אבל נורא כאב לי כי האמת הוא צודק אבל אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות אני גרה באזור המרכז ומטופלת בקופת חולים כללית(יש לי ביטוח מושלם) האם אני יכולה לעבור ניתוח באיזה שהיא צורה?יש סיכוי שלפי המשקל שלי ולחץ הדם הגבוה בכלל ינתחו אותי?כמו כן יש לי שומנים בכבד. אודה לך על תשובתך בהקדם.

שלום קלרה, ה BMI שלך הוא 34.1, זהו מדד שמתייחס למשקל ולגובה ולפיו נקבעים הקריטריונים לניתוח. לפי הנתונים שלך אם הוא היה 35 היית בקריטריונים. חסרים לך בערך 2 ק"ג. זה אומר שאת מאוד גבולית ויש סיכוי סביר שהניתוח יאושר לך. את צריכה לפנות לכירורג באזור מגורייך שעוסק בניתוחים כאלה והוא יסביר לך על הניתוחים יפנה אותך לבדיקות ולניתוח. כמובן שאם תרצי להרחיק מעט צפונה (חיפה) לפחות לצורך הסבר מלא על הניתוחים אשמח לעשות זאת במרפאה באסותא בחיפה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר