שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/09/2008 | 01:23 | מאת: חנה

קודם כל תודה רבה לך על ההמלצות... אבל כמו שכבר אמרתי אני עוד לא חודש לאחר הניתוח ובעצת הדיאטנית אני נמנעת כרגע מירקות ...מעבר לזה אני עוסקת בפעילות גופנית בכל יום ונמנעת לחלוטין ממאכל או שתיה ממותקים ובכל זאת סובלת מעצירות מה עליי לעשות?

שלום חנה, את יכולה להעזר בסיבים טבעיים שבאים באבקה. מערבבים בנוזל כלשהוא כמו תה, חלב יוגורט או מה שבה לך ושותים. לא סותר את המלצות הדיאטניות. נקרא קונסיל KONSYL וקונים בבית מרקחת ללא מרשם. אפשרות נוספת היא תכשיר נוזלי שנקרא אבילק , יכול לעזור, פחות מומלץ לתקופה ממושכת. בהצלחה. דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר