ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/09/2008 | 16:39 | מאת: דליה

אני סכרתית מזה כ-9 שנים (עלי לציין שאבי ואיימי ז"ל היו סכרתיים) נוטלת כדורים 3 בפעמים ביום גולוקופג'+גלובן, גובהי 155 משקלי 74.00 כמו כן לאחרונה חליתי בפציאליס ומטופלת בסטרואידים מזה שבוע, שאלתי היא, האם קופ"ח תממן לי ניתוח לקיצור קיבה ומה אני צריכה לעשות לע מנת לבקש את הניתוח הנ"ל, כמו כן מה ה-B.I.m שלי. תודה דליה.

שלום דליה. ה BMI שלך הינו 30.8. לצערי זה לא עומד בקריטריונים לניתוח ולכן אני חושב שלא יאשרו לך את הניתוח. באופן עקרוני כדי לבקש ניתוח צריך לפנות לכירורג שעוסק בתחום. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר