מעקף תריסריון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/09/2008 | 06:33 | מאת: עדיין בודק

קיבלתי המלצה מד"ר קידר בהדסה לניתוח שנקרא מעקף תריסריון, בבדיקה ברשת ראיתי שאין עוד מנתחים בארץ שמבצעים את הניתוח האם אתה מבצע את הניתוח ? והאם היית ממליץ לי לעבור אותו תודה

שלום, זה לגיטימי לבדוק, הריי מדובר באחת ההחלטות החשובות אם לא החשובה ביותר בחייך!! דר' קידר הוא המנתח היחידי שמבצע בארץ את הניתוח. ( אולי גם באסותא תל אביב). אני לא מבצע את הניתוח. אני לא מכיר אותך ואת הנתונים שלך כדי להמליץ לך אם לעבור אותו או לא. אני חושב באופן אישי שיש אופציות אחרות פחות מורכבות עם תוצאות שלא נופלות בהרבה ואולי יכולות להתאים לך. דר' קידר הוא כירורג מיקצועי, אחראי ומנוסה ואני משוכנע שהמליץ לך על מה שמתאים לך. אבל תמיד יש דעות נוספות ולפעמים שונות וההחלטה בסופו של דבר היא שלך. הייתי מציע לך להתעמק יותר, לשמוע חות דעת נוספת ואולי לדבר עם מנותחים שעברו את הניתוח לפני זמן רב כדי להתרשם. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר