שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/09/2008 | 23:21 | מאת: חנה

שלום רב לפני פחות מחודש עברתי ניתוח שרוול קיבה ובזמן האחרון אני סובלת מעצירות וקושי במתן שתן אני שותה המון (קרוב ל3 ליטרים ביום)ומים בלבד ובכל זאת נורא סובלת יש איזשהו פתרון ?אני אוכלת פחות ממה שאנ אמורה לאכול ובכל זאת כנראה בעקבות העצירות אני לא יורדת במשקל . בכל אופן אודה לך מאוד אם יש לך פתרון

שלום חנה, עצירות אחרי הניתוח נובעת מזה שאת לא אוכלת מספיק סיבים בתזונה שלך. עלייך לאכול יותר ירקות ופירות שמכילים סיבים תזונתיים. קיים תכשיר שנקרא קונסיל וניתן לקנות בבתי מרקחת ללא מרשם שמעשיר את תכולת הסיבים ויכול לעזור לעצירות. אני לא יודע על קשר לקושי במתן שתן הקשור לניתוח. לגבי הירידה במשקל. אם את לא יורדת זה לא בגלל עצירות. זה בגלל שאת אוכלת דברים שאת לא אמורה לאכול. אולי מיצים ממותקים או דברים אחרים שמכילים סוכר או שומן. כדאי גם להוסיף פעילות גופנית שיכולה לעזור. בהצלחה. דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר