מספר ניתוחים שבוצעו...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/09/2008 | 09:39 | מאת: משורוולת

שלום, ד"ר גירון. אני משורוולת מאושרת מאד וממליצה בחום על הניתוח. אמנם לא נותחתי אצלך אבל שמעתי עליך רבות :) אני מנסה לברר האם ניתן לדעת כמה ניתוחים בריאטריים נעשו בארץ ובחו"ל, ואם כן, כמה. התשובה מאד חשובה לי. תודה מראש ושבת שלום.

שלום לך, אני לא יודע את המספר של ניתוחים שבוצעו בעולם. בארץ הייתי מעריך שבוצעו כבר כ 700-800 ניתוחים כאלה. לצערי הרב אין עדיין מערכת מרכזית שמרכזת את התוצאות אבל אנחנו עובדים על אירגון מסד נתונים ארצי. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר