מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/08/2008 | 12:28 | מאת: אריק

מהם הקריטריונים לניתוח מעקף כיבה

שלום אריק, הקריטריונים לניתוח מעקף קיבה הם כמו לכל ניתוח להרזייה. BMI מעל 40 בחולה ללא מחלות נילוות הקשורות להשמנה ו BMI 35 ומעלה עם מחלות נילוות הקשורות להשמנה כמו סוכרת, יתר לחץ דם , דום נשימה בשינה וכו'. ניתוח מעקף קיבה יעיל יותר מבחינת ירידה במשקל משאר הניתוחים אבל גם מורכב יותר ובעל פוטנציאל גבוה יותר לסיבוכים. בחולים שלהם התמכרות למתוקים וחולים עם רפלוקס קשה ניתוח מעקף טוב יותר. בהצלחה דר' נסים גרון

29/08/2008 | 12:45 | מאת: אריק

תודה על הץשובה, אבקש לדעת מה שמעות המילה BMI ומה זה מה רפלוקס, ומאיזה משקל מבצעים את המעקף. תודה, אריק

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר