מהו ניתוח שרוול???

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/08/2008 | 22:07 | מאת: קרנית

מזה כשנתיים שאני בלבטים לגבי ניתוח להצרת קיבה. מכיוון שה- BMI שלי גבוה מאד - 50 - אני זקוקה לניתוח באופן מיידי. שמעתי על ניתוח השרוול - אשמח לשמוע פירוט על ניתוח זה. אודה לתשובתך קרנית

שלום קרנית. ניתוח שרוול קיבה הינו ניתוח בו אנו כורתים חלק מהקיבה ומשאירים כ 20% ממנה בצורת שרוול ארוך. בעקבות הקטנה של הקיבה אנו יכולים לאכול פחות וכך יורדים במשקל. יתרון חשוב של הניתוח הוא ירידה בהפרשת הורמון שנקרא גרלין שאחראי על תחושת הרעב שלנו ולכן אחרי הניתוח אנו רעבים הרבה פחות וזה עוזר מאוד לירידה במשקל. הניתוח נעשה בגישה לפרוסקופית בלי לפתוח את הבטן ויעיל מאוד לירידה במשקל. מבחינת פופולריות הניתוח צובר תאוצה ויותר ויותר ניתוחים נעשים. נמצא בסל הבריאות ומבוצע בבתי חולים ציבוריים ופרטיים. אינפורמציה מפורטת יותר תמצאי באתר האינטרנט שלי http://www.isradoctor.co.il/nissim_geron.html וכן באתר www.wecan.co.il בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר