ניתוח טבעת אחרי השתלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/06/2008 | 12:30 | מאת: אור

גובהי 172 ומשקלי 115 ק"ג אחרי אין ספור דיאטות שלא היצלחתי לרדת מכרים המליצו לי על טבעת , אני 5 שנים אחרי השתלת כליה, ומעוניינת לפנות לרופא לייעוץ, האם ניתן לעשות? היכן ניתק לקבל ייעוץ רפואי?

שלום אור, ניתן לעשות ניתוח להרזייה אחרי השתלת כיליה. הירידה בעקבות הניתוח במשקל יכולה לשפר גם את התפקוד הכיליתי. ניתן להתייעץ עם כל כירורג העוסק בתחום כמעט בכל בית חולים ציבורי. קיימים מספר סוגי ניתוחים. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר