סיבוכים שקשורים להרדמה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/06/2008 | 09:58 | מאת: יעלה 80

דוקטור גרון שלום באחת מתשובותיך כתבתה שלאחר ניתוח תריסריון יכול להיות סיבוכים שקשורים להרדמה, האים גם בניתוח שרוול יכולים להיות סיבוך כזה שקשור להרדמה?

שלום, בכל ניתוח שיש הרדמה כללית יכולים להיות סיבוכים הקשורים להרדמה. באנשים הסובלים משמנת יתר חולנית האפשרות לסיבוכים גבוה יותר כמו בעיות נשימתיות לאחר הניתוח וכו'. כמו כן יכולים להיות סיבוכים כלליים שקשורים בעקיפין לניתוח כמו תסחיף ראתי או פקקת ורידית וכו'. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר