ניתוח שרוול , כן או לא ?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/05/2008 | 21:52 | מאת: אריאל

אני בת 41 שוקלת 93 ק"ג גובהה 165 ס"מ , סובלת ממחלת סכרת כ-6 שנים ולאחרונה בדיקות לחץ דם גבוהות . אני מטופלת בכדורים גם לסכרת וגם ללחץ דם גבוה .בשנים האחרונות ניסיתי כול דיאטה אפשרית : קבוצות תמיכה , תרופות להרזיה , דיאטנית , אבקות למיניהם , מאמנת אישית ועוד , הצלחתי להוריד מספר קילוגרמים ושוב עליתי במשקל . היום אני תחת פיקוח של דיאטנית ומתאמנת פעמים בשבוע בחדר כושר ושום דבר לא זז .הייתי אצל ד"ר עסליה לגביי ניתוח להורדת משקל : הBMI שלי גבולי כ- 34.2 , הוא מאוד ממליץ על ניתוח אבל ...... מתוך ניסיון : האם יאשרו לי את הניתוח בקופ"ח מכבי ? כיצד נראים החיים אחרי ניתוח ? איפה הכי טוב לעשות את הניתוח ? איזה הכשרה נדרשת מהרופא המבצע ? אשמח לתשובות בהקדם שבת שלום אריאל

שלום אריאל, אותי את לא צריכה לשכנע שאת צריכה ניתוח. את הקופה יהיה קצת יותר קשה. אני חושב שיש אפשרות שהניתוח יאושר. את יכולה להגיע אליי למרפאת מכבי באסותא חיפה וננסה להריץ את התהליך. החיים אחרי הניתוח נראים כמו לפני. יש תקופת החלמה מסוימת כשבועיים. אחר כך חוזרים לאט לאט לחיים רגילים עם הבדל קטן אחד. פחות רעבים בהרבה ומתחילים לרדת במשקל. הרופא המבצע צריך להיות כמובן כירורג עם הרבה נסיון בתחום בגלל מורכבות הניתוח. אפשר לעשות את הניתוח בכל בית חולים ציבורי או באסותא. היתרון של אסותא הוא שהתורים קצרים בהרבה ואת בוחרת את המנתח. בהצלחה דר' נסים גרון

21/05/2008 | 09:00 | מאת: ליבי

ה BMI שלך אכן גבולי וכולי תקווה שקופת החולים תאשר את הניתוח. מקסימום תצטרכי "לעגל" את ה BMI ל- 35 ועם הסכרת ולחץ הדם הגבוה הניתוח יאושר. תוכלי להגיע לקומונת משורוולים (תפוז-> קומונות->משורוולים) לקבלת הסברים ממי שכבר עברו את התהליך. בהצלחה

29/05/2008 | 14:21 | מאת: היי

מטופלת שהיתה במשקל שלך גובה 1.58 היא אישרה לה לעבור יש מרפאה להשמנת יתר בקופת חולים דגני בחדרה פעם בשבוע כל יום א' מ 18:30 ועד שעה 20:00 מרפאה יחידה בארץ שנותנת מענה כולל דיאטנית סכרת ודר סיגל עצמה תבדקי

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר