ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/05/2008 | 02:06 | מאת: rev

שלום ד"ר גרון לפני כשלוש ושנים וחצי עברתי ניתוח קיצור קיבה עם הטבעת, ולפני כשנתיים ניתוח תיקון לאחר שהחליקה. בתקופה הראשונה הייתי סגורה המון זמן על 7.5 CC וכיום אני סגורה על 5.5 בלבד אחרי שעוד פתחתי. בגדול הגעתי למשקל הרצוי לי (56), אבל אני ממשיכה להוריד הרבה יותר מאז הפתיחה. האם זה הגיוני? האם יכול להיות שהתחושות משתנות עם הזמן?

שלום rev, יכול להיות שאחרי שפתח יותר את מסוגלת לאכול ירקות או אוכל אחר שדורש מעבר יותר גדול אבל פחות משמין. בעקרון תמיד אפשר לפתוח עוד אם את יורדת יותר מידי... לרוב אנשים באים עם תלונות הפוכות. אם את מרגישה לא טוב עם הירידה הנוספת עלייך לגשת לכירורג המנתח ובשלב ראשון לפתוח עוד את הטבעת ולראות מה קורה. אם זה לא עוזר אפשר לעשות שיקוף ולבדוק. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר