ערב טוב

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/11/2014 | 23:41 | מאת: מיואשת

שלום, אני בת 52 עם סכרת מזה 20 שנה, סכרת לא מאוזנת למרות שאני מטופלת באינסולין, כמו כן סובלת מדום נשימה בשינה 22 בשעה, עשיתי את כל הבדיקות, הייתי בוועדה חריגה, ה-BMI שלי הוא 32, הA1C שלי מתנדנד כבר 10 שנים בין 9.8 ל 10, ועדיין לא אישרו לי במכבי לעבור ניתוח שרוול או מעקף...מה אני יכולה לעשות בנידון. מדוע זה יותר מסוכן (לדבריהם) לעבור את הניתוח מאשר לחיות עם מחלה כל מאיימת שאת תוצאותיה כולנו יודעים? אני ממש נואשת חייבת לומר תודה

שלום רב אכן המצב בהחלט מתסכל.בקרוב עומד לצאת בארץ מחקר שיכלול ניתוחים של מטופלים עם נתונים דומים לשלך ואז אולי תקבלי התחייבות לניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר