יעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/04/2008 | 13:34 | מאת: מריאלה

ברצוני לעבור ניתוח להשמנת יתר אך ברצוני לציין מספר פרטים שהיתי רוצה לדעת האם יש להם קשר בהחלטות בשיטות קודם כל לפני כ 8 שנים עברתי ניתוח רפלוקס אחרי כ4שנים הסירו כי את כיס המרה וברצוני לציין שאני סובלת מדלקת פרקים ופיברומיאלגיה אני נותלת מידי יום כדורים אך יש לי כאבים בפרקים ידיים בירקים גב תחתון כנראה המשקל טורם לעניין ובנוסף בזמן אכילה האוכל לא עובר טוב אני מרגישה שניתקה נכון הדבר שקודם הקאתי ללא הפסקה אך עכשיו המצב הפוך לחלוטין מה לדעתך אני צריכה לעשות למי לפנות אני בת 39 ומשקלי כ100 קילו מה הסיכויים שלי שיאשרו לי דרך מכבי כמו כן איזו שיטה מומלצת לי לאור הנסיבות אנא עזור לי תכוון אותי לאן לפנות ואיך להתקדם על מנת לשפר את איכות החיים שלי אני צעירה ויש לי 2 ילדים קטנים חשוב לי להרגיש טוב חזקה בריאה ויפה !!!!!

שלום מריאלה, כדי לדעת אם יאשרו לך את הניתוח צריך לדעת גם מה הגובה שלך כדי לחשב את ה BMI. העובדה שעברת ניתוח כיס מרה לא מפריעה, אבל העובדה שעברת ניתוח רפלוקס הופכת כל ניתוח לקשה יותר, עם פוטנציאל ליותר סיבוכים. אני מציע לך להגיע לכירורג שעוסק בתחום לקבל יותר פרטים בצורה מפורטת. את יכולה להגיע אליי אם את בצפון. אני מקבל מבוטחי מכבי באסותא לב המפרץ -חיפה. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר