כשלון שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/11/2013 | 23:00 | מאת: מרווה

אני כעשרים ימים אחרי שרוול אבל אני אוכלת כל מה שבא לי בכמות נכבדת חוץ ממתוק ומיצים ולחם ורק ירדתי 7 קילו וגם כשאני אוכלת לא כואבת לי הכיבה כלום אני מרגישה האם אני במצב טבעי . וגם האם יתכן שהניתוח כשל ואם אני עכשיו אוכלת מה יהיה הלאה

שלום רב אומנם בדרך כלל יש יותר הגבלה באכילה אחרי ניתוח שרוול בתקופה כה קצרה אחרי הניתוח אבל מוקדם מידי להגדיר את הניתוח ככשלון. אני הייתי מסתכל על חצי הכוס המלאה ומתעודד שאת יורדת במשקל בלי קשיים ועדיין נהנית מהאוכל. מה יהיה הלאה תלוי בעיקר בך. את יכולה להפיק תועלת מכל התהליך על ידי אימוץ הרגלי אכילה נכונים בליווי דיאטנית ואורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית וכך להמשיך לרדת ולשמור על התוצאות. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר