ניתוח למתבגרת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/10/2013 | 06:33 | מאת: אמא

ביתי בת 16.5 סובלת מכאבי רגליים ובגלל זה לא יוצאת לטיולים שוקלת 106 גובה 171 מה הסיכוי שיאשרו לה ניתוח בריאטרי הילדה מאוד רוצה ויודעת במה זה כרוך ( סובלת מבעיות חברתיות לא הולכת למסיבות לא בריכה ולא ים לא טיולים הכרוכים בהליכה וכו')

שלום רב הסיכו אינו גדול מאחר ואינה עומדת בקריטריונים.רצו לנסות טיפול במרפאה המתמחה בהפרעות אכילה, זה גם יכול לעזור בעתיד. אפשר לנסות להתחיל בתהליך אבל צריך לדעת שהסיכוי לא גבוה ויכולה להיות אכזבה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר