רעב לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/10/2013 | 23:32 | מאת: אידה

שלום אני 3 שבועות לאחר ניתוח שרוול והוצאת כיס מרה מהתחלה ועד היום אני מרגישה כאבי רעב לעיתים קרובות , מין רעב מציק. אני שומעת מהמנותחים האחרים שהרעב נעלם, כל נושא הורמון הגרלין. מה קורה איתי, אולי אצלי ההורמון פעיל? האם זה טבעי? אני אוכלת מעט מאוד ביום אבל לא יכולה לאכול יותר, ונצמדת לתפריט. תודה

שלום רב התגובה של נושא הרעב אינה אחידה בין המטופלים והרעב לא נעלם לגמרי. חשוב מאוד לאכול כל 3 שעות ארוחה קטנה ולא לדלג על ארוחות וכך הנושא יהיה פחות בעייתי. עצם הניתוח הוא הקטנת הקיבה והגבלת יכולת וכמות האכילה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר