ניתוח מעקף תריסריון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/10/2013 | 09:01 | מאת: איל

שלום ד"ר גירון אני כבר זמן מה בתהליך חיפוש והחלטה על ניתוח, בגלל קופ"ח אני לא יכול לעשות היכן שרציתי, ועכשיו נפגשתי עם עמית שלך באסותא. לא הוא, וגם כנראה לא אתה, לא עושים מעקף תריסריון, השאלה שלי האם זה ניתוח בעייתי והאם אתה ממליץ לא להתעקש עליו, אלה לעשות מעקף קיבה בלבד

שלום רב ניתוח מעקף תריסריון הינו ניתוח יעיל לירידה במשקל וטיפול במחלות נילוות הקשורות להשמנה. עם זאת יש לניתוח כמו כל ניתוח פוטנציאל לסיבוכים ויכולים להתפתח חוסרים מטבולים קשים של חלבונים, ברזל ומרכיבים חיונים אחרים. אני לא מבצע את הניתוח מאחר ויש צורך במערכת תומכת ומעקב מטבולי קפדני. איני יודע מה הקריטריונים שהנחו אותך לחפש דווקא ניתוח זה אבל עליך להתייעץ עם המנתח שמבצע את הניתוח לקבל תמונה שלמה ומאוזנת ואז להחליט. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר