וועדה בריאטרית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/08/2013 | 21:12 | מאת: אידה

שלום אני מועמדת לניתוח שרוול המשולב עם הוצאת כיס מרה עקב אבן גדולה ומכאיבה במדיקל סנטר הרצליה ב 27/9/13. כבר יש תאריך והסכמת הרופא BMI 41 , עשיתי את כל הבדיקות שאמר לי הרופא ושם לא מבקשים מכתב מדיאטנית או עו"ס.(יש לציין שאני בת 50) ברקע יש לי מחלת השימוטו כולסטרול גבוה וטריגליצרידים.כאשר התקשרתי שם לתאום הניתוח פתאום אמרו לי שאני צריכה לעבור וועדה בריאטרית. מה זה אומר ומה קורה בוועדה? אני מאוד בחששות והאם יכול להידחות או להתבטל הניתוח?

שלום רב לפי הנחיות משרד הבריאות בתי החולים שמנתחים חולים בריאטרים צריכים להקים וועדה שבודקת ומאשרת את הניתוחים. אם את עומדת בקריטריונים כפי שמשתמע מפנייתך אז ההליך הינו פורמלי ואין לך סיבה לחשוש שלא יאושר הניתוח.בוועדה בדרך כלל פוגשים דיאטנית ועובדת סוציאלית ואולי גם רופא. הם מראיינים את המטופל ועוברים על הניירת והבדיקות. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר