מה זה יכול להיות? לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/07/2013 | 21:33 | מאת: סיון

ד"ר גירון היקר לפניי שנה עברתי ניתוח שרוול אצלך,בחודש האחרון יש לי כאבים חזקים מתחת החזה...ובבטן האמצעית כולל ליד התבור מעל התבור...ואפילו טיפה מתחת...שאני אוכלת...כואב לי יותר...ושאני שמה גינס שטיפה לוחץ...כואב יותר...זה כאב עמוק...שאי אפשר להסביר...כאב שלא עוזב אותי...לפעמים כואב יותר ולפעמים פחות לפניי 3 שבועות עשיתי בדיקת צואה שיצאה תקינה...ומחר יש לי אולטראסאונד,לא יודעת מה לחשוב...מה לעשות...אני כבר לא עומדת בכאב הזה...הגיוני שכבר חודש...וזה לא עובר לי? מה זה יכול להיות? מה לעשות?תודה סיון

שלום רב יכול להיות שמדובר באבנים בכיס מרה. צריך באמת לעשות באמת אולטראסאונד ולטפל בהתאם. רצוי לבוא למרפאה לביקורת. בברכה ד"ר גרון נסים

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר