אני זקוקה לעדרה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/06/2013 | 01:17 | מאת: רותם

שלום..אני בת 39 ואמא לילד בן 10...כבר יותר משנה מנסה להכנס להריון ללא הצלחה..יש לי bmi 37 . עשיתי הרבה פעמים דיאטות אבל ללא הצלחה...עשיתי בדיקות וגם מעקב זקיקקים שנה שלמה והכל תקין...אני חושבת שהבעיה היא עודף המשקל שלי35(קג יותר ממה שצריך)..חשבתי על ניתוח שרוול..יש אפשרות לניתוח שרוול במצב שלי? תודה ...רותם

שלום רב ניתוח בריאטרי בהחלט יעזור לרדת במשקל ובעקבות זאת הסיכוי להרות גבוה יותר. צריך לפנות ולבקש אישור הקופה עם המלצת רופא נשים. צריך לקחת בחשבון שמומלץ לחכות שנה מהניתוח לפני כניסה להריון. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר