התייעצות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/05/2013 | 22:07 | מאת: מור

שלום ד"ר גרון, אני בת 26, BMI 35 כאבי ברכיים וגב, והמלצה מפסיכיאטר, האם אני מועמדת לניתוח שרוול לדעתך? אני מאוד מעוניינת לעבור את הניתוח, אני מאוד סובלת מהעודף משקל שלי, ואני לא מסוגלת לעשות ספורט בגלל הכאבי ברכיים. תודה, מור

שלום רב לפי הקריטריונים היבשים אינך עומדת בקריטריונים. עלייך לפנות לוועדה המתאימה בקופת החולים שלך עם המלצה מאורטופד ורופא המשפחה לבקשת אישור חריג ואלי יאשר... בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר