ניתוח שרוול לבעלי BMI פחות מ 30

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/05/2013 | 12:53 | מאת: נועה

שלום רב. אני אחרי ניסיוות דיאטה של שנים רבות( כ 20 שנה)אני בת 36 ובריאה ניסיתי את כל הדיאטות ונכשלתי. ה BMI שלי הוא 29 וגם זה כי אני מאד נזהרת לא להעלות במשקל. טיפת שחרור החגורה ואני מהר מאד יגיע ל BMI שיכול להיות השמנה ממשית.אני סובלת מאד מדימוי גופני נמוך ומצב רוח ירוד בשל כך. האם יש אפשרות לבצע ניתוח שרוול כדי שאוכל לרדת במשקל ולהרגיש טוב עם עצמי? אני צריכה לרדת במשקל משהו בסביבות 15-20 ק"ג.כמובן ששאלתי לא מתייחסת להשתתפות הקופות כי וודאי לי שאם אין אינדיקיה כזו מטעם משרד הבריאות זה לא ימומן

שלום רב לצערי לא ניתן לנתח מי שאינו עומד בקריטריונים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר