השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/03/2008 | 22:48 | מאת: ליאל מימון

שבוע טוב הבת שלי , בת 17.09 סובלת מהשמנת יתר היא 162 ומשקל 118 - ונובע מכך לחץ דם רוז ריכוז חוסר בטחון ובכל יום כואב משו אחר. בגיל 8 וחצי היא ערכה בדיקות וגילו שהיא סובלת מהתפתחות מוקדמת , בכל חודש נערכה לה זריקה בבטן כדי לא לקבל מחזור מוקדםם ואחרי שנה וחצי היא קיבלה ומשם התחיל העלייה במשקל וכו' .. והיום אחרי 9 10 שנים היא לא מצליחה להוריד , דיאטדניות דרך קופת חולים לא עזר , פרטי לא עזר וניתוח היא לא מוכנה לזה , לא רוצה לשמוע על זה. חבל לי על הילדה , מה אפשר לעזור? היא ממש איבדה את הזהות העצמית שלה בגלל זה. תודה ..

שלום ליאל הדבר היחידי הוא להתייעץ עם אנדוקרינולוג. יתכן שיש חוסר איזון הורמונלי שניתן לתקן. מעבר לזה לצערי הרב האפשרות היחידה זה ניתוח. צריך להסביר לה שהתוצאות מניתוחים הם טובות ואחוז הסיבוכים קטן יחסית. את יכולה להגיע איתה ביחד לכירורג כדי שתשמע את ההסברים ואולי חלק מהפחדים יחלפו. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר