קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/03/2013 | 09:12 | מאת: Ronit

אני מועמדת לקיצור קיבה שוקלת 106 קג 40 bmi הרופא הציע מעקף קיבה בגלל שאני אוהבת מתוקים וגם אוכל כמובן אני אמא ל 4 ילדים ומפחדת מניתוח מסוכן האם שרוול לא יעזור לי אם אני מכורה למתוק

שלום רב גם ניתוח שרוול יכול לעזור אבל כדי שיעזור עלייך לעזוב את המתוק לחלוטין. האם את מסוגלת?.... מצד שני גם מעקף יכול להכשל עם תמשיכי לאכול מתוקים. אין נוסחות קסם וכל ניתוח כדי שיצליח דורש שינוי משמעותי באורח החיים והרגלי אכילה. מקובל לחשוב שמעקף יעיל יותר למכורים למתוק מאשר שרוול. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר