ניתוח שרוול לאחר ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/03/2013 | 20:59 | מאת: אורן

שלום דוקטור לפני שנתיים עשיתי ניתוח טבעת , הניתוח לא הצליח רמת האכילה שלי קשה ובקיצור אני מיואש.האם ניתן לעשות ניתוח שרוול למרות שיש בתוכי טבעת . האם מסוכן העניין בתודה מראש

שלום רב ראשית אפשר לעשות שרוול אחרי ניתוח טבעת, אבל לפני שניגשים לניתוח חוזר צריך לבדוק היטב למה הניתוח הראשון נכשל ולעשות חשבון נפש בנושא. אתה מכיר את עצמך הכי טוב ואתה צריך לדעת אם גם הניתוח הבא יכשל. לניתוח שרוול יש סיכונים לא מעטים כמו דליפה, תסחיף ריאתי ודימום. וכניתוח חוזר הסכנה לסיבוך גדולה יותר מאשר כניתוח ראשון. גם הצלחת הניתוח מעט פחותה כניתוח שני. אולי בכלל מעקף קיבה או התריסריון זה הפתרון המתאים עבורך. עליך להתייעץ בצורה יסודית עם מומחה בתחום לפני החלטה על ניתוח נוסף. ולסיום, למה בכלל בחרת טבעת? הרי השרוול כבר היה קיים לפני שנתיים וכמעט אף אחד בארץ לא עושה יותר ניתוחי טבעת למעט... בברכת חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר