SOS

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/02/2013 | 21:22 | מאת: טלי

אחרי שעברתי ועדה של קופת חולים מכבי וקבלתי תשובה שלילית נאמר לי שישאפשרות להגיש את החומר לוועדת ערר/חריגים . שאלתי מה תעזור ועדה זו הם bmi שלי לא התאים בועדה הראשונה ? בבקשה חייבת אינפורמיה אובדת עצות :(

צר לי אבל במידה ואין מחלות נילוות אש לא מאשרים ניתוח. במידה ויש המלצות מאורטופד על צורך בירידה במשקל בגלל בעיות גב/ברכיים וכו' קשות זה יכול לעזור. מעבדת שינה שמראה דום נשימה בשינה יכול לעזור. כבד שומני באולטראסאונד, כולסטרול גבוה וכו', יכול לעזור. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר