ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/03/2008 | 03:19 | מאת: עליסה

שלום רב בשאלתי הקודמת לא פירטתי אני בת 44 שוקלת 101 גובהי 158 ס"מ רציתי לדעת מה הסטטיסטיקה לגבי ניהול אורח חיים רגיל לאחר ניתוח שכזה ומהם אחוזי ההצלחה תודה עליסה

שלום עליסה, ה BMI שלך הינו 40 ואת עומדת בקריטריונים לניתוח. קיימים מספר ניתוחים להרזייה. לגבי ניתוח מעקף קיבה אז הסטטיסטיקה אומרת שניתן לרדת כ 70% מעודף המשקל ולשמור על זה לאורך שנים. ניתן לנהל אורח חיים נורמלי אחרי הניתוח. כמובן שאת מוגבל בכמויות האוכל ויש גם סוגי אוכל שלא תוכלי לאכול. יש הכרח לקחת ויטמינים ומינרלים להשלמת התזונה למשך כל החיים כי חלק הספיגה שלהם יורדת בעקבות הניתוח. בעקבות הניתוח מרבית המחלות הקשורות להשמנה כמו סוכרת ויתר לחץ דם חולפות או משתפרות בצורה משמעותית. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר