מתלבטת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/01/2013 | 18:37 | מאת: רויטל

אני עם BMI 32 חולת סכרת , מזריקה איסולין +כדורים מטרומפין+ נובונורם יש אישור מקופת חולים כללית לעבור את הניתוח דרך המושלם. A1C 8.9 עם טיפול. האם כדאי לעשות ניתוח? הבעיה שלא כל כירורג מוכן לנתח.(ביצעתי את כל הבדיקות הדרושות} האם יש משהו בפורום שעשה נתוח עם BMI כזה .ואצל איזה מנתח? האם שווה הסיכון? או שאולי כדאי לעשות ניתוח טבעת?

שלום רב הניתוח עוזר לאזן את הסוכרת בצורה משמעותית עד כדי איזון ללא תרופות.כמובן שקיימים גם סיכונים שצריך להיות מודע להם. צריך לגשת לכירורג ולקבל הסבר מפורט על הניתוח והשלכותיו. אני מבצע ניתוחים כאלה גם בנתונים כמו שלך ואשמח לעזור. לקביעת תור אפשר להתקשר באסותא חיפה לצביה 0526620976 או בטבריה לציפי 0508642138 בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר