ניתוח להצרת קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/10/2012 | 06:51 | מאת: סיוון

לד"ר שלום, ברצוני לעבור ניתוח לקיצור קיבה או טבעת האם מסוכן לעבור את הניתוח הנ"ל בשל שאני סובלת מצרבות וכשאני מקיאה אני נחנקת בשל המיצי קיבה חונקים אותי איך אפשר לבדוק את הקיבה ללא בדיקה פולשנית כמו גסטרו בתודה מראש! סיוון

שלום רב כדי לעבור ניתוח צריך לגשת לכירורג שעוסק בתחום שיסביר לך על הסכנות הכרוכות בניתוח. בכל ניתוח יש סכנה לסיבוכים. במקרה של צרבות כמו שלך הייתי עושה מעקף קיבה ולא שרוול או טבעת. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר