בדיקת רקע

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/10/2012 | 21:59 | מאת: אריאל

שלום רב אניבת 37.5 בגובה 169 במשקל 103 ק"ג לא צלחתי דיאטות מזה תקופה ארוכה ואני מעוניינת לעשות ניתוח קיצור קיבה עדיין לא מגובשת איזה מבקשת לקבל פרטים מה עליי לעשות. אני ממשפחה עם רקע דוכרתי וסובלת מורטיגו

שלום רב את מעט מתחת לקריטריונים ולא בטוח שיאושר לך ניתוח. הייתי פונה לרופא המשפחה ומבקשת שיבדוק אם תוכלי לקבל אישור לניתוח. במקביל אפשר לפנות לכירורג שעוסק בתחום כדי לקבל פרטים על הניתוחים השונים. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר