מכורים למתוק

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/10/2012 | 22:15 | מאת: חגית מהמרכז

שלום רב דוקטור, האם ניתוחים בריאטריים מתאימים למכורים למתוק? האם החשק למתוק יורד אחרי הניתוח, לתמיד? אני בת 40, BMI 39 ושוקלת ניתוח לאחר שניסיתי פתרונות שונים. האם אתה עובד גם באזור המרכז? בתודה, חגית

שלום רב לצערי הניתוחים אינם מורידים את הדחף וההתמכרות למתוק. ניתוח מעקף קיבה יעיל יותר משרוול למכורים למתוק ומעקף תריסריון יעיל עוד יותר. הניתוח מוריד את היכולת לאכול וחלקם מפחיתים את הספיגה. כדי שניתוח יצליח הוא חייב להיות מלווה הליווי דיאטני ופסיכולוגי. אני עובד רק בצפון. הגישה לאסותא חיפה הינה נוחה ומהירה (רכבת, אוטובוסים, חנייה בשפע) בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר