דר אתה עושה עבודת קודש ! בבקשה צריכה התייעצות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/10/2012 | 09:23 | מאת: אפרת

הייתי אצל כירורג אני גרה במרכז הארץ והוא נתן לי מלא בדיקות כולל בדיקה של שתן משהו ל 24 שעות השאלה למה צריך את זה והאם גם גברים עושים זאת ??האם אני יעבור בסוף את הועדה ???יש לי 40 bmi יש לציין שאני רוצה לעשות ניתוח באסותא ולמה בכלל צריך ללכת לדיאטנית?? תודה מראש

שלום רב צריך לעשות את כל הבדיקות כולל איסוף שתן ל 24 שעות וכן גם גברים עושים את הבדיקה.הבדיקות נועדו לשלול כל מיני בעיות הורמונליות שיכולות לגרום להשמנה וגם לבדוק את המצב הבריאותי הכללי לקראת הניתוח. סביר להניח שתעברי את הוועדה. ייעוץ דיאטני הינו חלק חשוב ביותר גם לקראת הניתוח וגם אחריו. הדיאטנית עושה הערכה לקראת הניתוח, מסבירה למה לצפות אחריו ונותנת הנחיות לדיאטה לקראת הניתוח. אחרי הניתוח יש צורך בליווי של דיאטנית כדי לדעת איך וכמה לאכול. בהצלחה והרבה סבלנות ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר