בדיקות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/10/2012 | 04:12 | מאת: אילוז יפה

לפני מספר חודשים עברתי ניתוח שרוול מצבי מצויין ועל כך אני מודה לך!! בעוד כחודש עלי לבוא לביקורת ווביקשת שאביא תוצאות בדיקות מקיפות כמו לפני הניתוח אך לא נתת לי פירוט בדיקות שעלי לעשות ולכן הרופא המטפלת שלי לא נתנה לבצע את הבדיקות וביקשה שאבוא עם פירוט איזה בדיקות עלי לעשות לכן אבקש ממך אם תוכל לשלוח לי במייל או בכל דרך אפשרית איזה בדיקות עלי לעשות כדי שאבוא מוכנה לביקורת. תודה!!

שלום רב אני שמח שאת מרגישה טוב ומקווה שתמשיכי להרגיש כך. בעיקרון הבדיקות שאני מבקש הם אותן בדיקות דם כוללות שנעשו לפני הניתוח. אין צורך באיסוף שתן חוזר. מדובר על ספירת דם מלאה, תפקודי כבד, כליות, חלבוני ושומנים בדם, רמות ויטמינים B12 וחומצה פולית ויטמין D, ברזל ופריטין חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר