שנתיים אחר הניתוח עליתי במשקל הגוף מה לעשות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/09/2012 | 22:11 | מאת: אידית

אני בת 45 גבוהי 165 משקלי לפני הניתוח היה 112 ועכשיו 80 קילו לפני מספר חודשים משקלי היה 73.900 מה עליי לעשות כדאי לא לעלות והאם 1200 קלוריות ליום יעזרו לי לרדת את הקלוגרמים העודפים ? יש לציין שהבלטת התירס מתפקדת עם כדורים בגבוליות של תפקוד נורמלי לחץ דם התאזן וכולסטרול גבוהה . אני מודה שהפרזתי בחודשים הללו בממתקים ובצקים . ללא פעילות גופני ת........ אודה אם תענה לשאלותיי .

שלום רב התשובה לשאלה שלך נמצאת בשאלה...את יודעת בדיוק מה לא עשית טוב. אם תמנעי מזה תצליחי לשמור על המשקל אם לא אז יש בעיה. רצוי מאוד קשר עם דיאטנית. שנה טובה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר