4 חודשים אחריי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/09/2012 | 16:31 | מאת: סיון

ד"ר גרון היקר אני 4 חודשים אחריי ניתוח...פחות 27 קילו...עדיין עם בעיות אכילה,בחילות,הקאות ותחושת חנק...השאלה שלי...האם מותר לי לצום כרגיל בכיפור? תודה רבה מראש. סיון

שלום רב לא חייבים להיות הקאות ותחושות חנק במידה ואוכלים לאט ומעט. כדאי לבוא לביקורת כדי לראות מה הסיבה ואולי צריך לעשות צילום או גסטרוסרופיה. במקרים מסויימים לוסק או תרופה אחרת מהמשפחה עוזרת. אני לא ממליץ בשנה הראשונה לצום מאחר ויכולות להיות צניחות ברמת הסוכר לרמה מסוכנת. שנה טובה וגמר חתימה טובה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר