קיצור קיבה טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/03/2008 | 09:24 | מאת: אטי

שלום רב לפני כ8שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה, עד היום ירדתי אך ורק 10ק אני נורא מיואשת ומדוכאת מכך, לאחר אין ספור של ניפוחים גם אינני יורדת במשקל הייתי אצל דיאטנית וכלום לא עוזר, לאחרונה עברתי שתי ניפוחים באותו החודש וגם עשיתי בדיקה אם הטבעת תקינה ונאמר שהכל תקין , חברה שלי עברה ניתוח טבעת שרוול ובהצלחה רבה ירדה 45קילו במשך שנתיים, לאחרונה שמתי לב על פי מחקר שיעיתי שניתוח השרוול הרבה יותר מוצלח מהטבעת בקיבה. שאלה: האם יש לי אשפרות לניתוח נוסף להחלפת מקום הטבעת לשרוול עם אותה הטבעת שיש לי? יש לציין שיש לי טבעת אמריקאית, וגם פה שמתי לב שהטבעת השוודית יותר טובה ומוצלחת בהרבה יותר. תודה

שלום לך, צר לי שניתוח הטבעת אינו נותן תוצאות טובות אצלך. כדאי מאוד לבדוק למה? האם אחרי הניפוחים את מרגישה הגבלה באכילה, האם את מוגבלת בסוגי אוכל מסוימים. מה את כן אוכלת? יש אפשרות שהטבעת אינה תקינה. אבל את כתבת שצולמת והיא תקינה. יש אפשרות שאת אוכל מזון עשיר בקלוריות כמו מתוקים או מזון שמן מאוד. במקרה הזה את לא תרדי במשקל וסביר להניח שגם שרוול לא יעזור. בכל אופן מבחינה טכנית ניתן לעשות ניתוח שרוול אחרי ניתוח טבעת. ואפשר לעשות את הניתוח גם בלפרוסקופיה. בהצלחה דר' גרון

18/03/2008 | 14:18 | מאת: אטי

תודה רבה לך דר' על התשובה , כן עשיתי צילום והיא תקינה הניפוח שנעשה לי היה 2CC יש לי הגבלה של אוכל למשל שניצל לחם מאפים אינני יכולה לאכול כללל ועוד כמה דברים, אני אוכלת פעם 1 ביום נורמאלי וכל השאר שטויות שעוברות, אני שותה הרבה מאוד מיצים ושייק פירות והרבה נס קפה אולי זה הבעיה? היום אני שוקלת בערך 89 ורוצה מאוד לרדת ל70 לפחות...עזרו לייי

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר