שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/08/2012 | 00:52 | מאת: פיראס

אני בן 28 סובל מהשמנת יתר עם bmi 35 עם מחלת יתר לחץ דם ובלטי דיסק בצוואר עם ניתוח קיבוע צוואר מלפני שנתיים הכאבעקבות הכאבים קשה לי לעשות פעיולת ספורט וכל דבר אחר אני נוטל כמות נכבדת של תרופות יומיית . יש לי שאלה לגבי ימי אשפוז כולל יום הניתוח אם זה אשפוז יום או לא ? מה הסיבוך של הניתוח ומה רמת ההמלצה לבן אדם עם בעיות כמו שלי

שלום רב אתה עומד בקריטריונים לניתוח. סוג הניתוח יקבע בייעוץ עם הכירורג. לא מדובר על אישפוז יום אלא על אישפוז של יומיים שלושה ואחר כך מנוחה והחלמה שבועיים בבית. לניתוח יכולים להיות סיבוכים קשים כמו דליפה, דימום ותסחיף ראתי. כמובן שהם לא קורים הרבה אבל צריך להיות מודעים להם. הכל כמובן יוסבר לך בפגישת ייעוץ עם המנתח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר