שנתיים אחר ניתוח שרוול ועליתי 5 קג מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/08/2012 | 00:56 | מאת: אידית

עברתי 1.12.2010 בבית חולים בחיפה ניתוח שרוול - ועליתי לאחרונה 5 קג מה עליי לעשות כי אני מאוד מתסכלת . כן אני כל הזמן בערב רעבה. האם יש צורך בניתוח נוסף. ברצוני לא לעלות יותר ולהגיע חלילה למשקלי לפני הניתוח שהיה 112 גבוהי 165 מ. עזר לי בבקשה . אובדת עצות . מודה על תשובתך .

שלום רב קורה שעולים מעט במשקל לאחר תקופה מסוימת. הפתרון הוא לאכול נכון כל 3-4 שעות ולא להגיע למצב של רעב בערב. ואם כן אז לאכול דברים מזינים אבל לא משמינים. רצוי מאוד להעזר בדיאטנית או קבוצת תמיכה ולעשות הרבה פעילות גופנית. אין שום צורך לקפוץ לניתוח נוסף שמן הסתם יהיה מסוכן יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר