ניתוח מעקף תרסריון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/08/2012 | 23:24 | מאת: שרית

שלום לך, ברתי ניתוח שרוול לפני 3 שנים. ירדתי במשקלץ אבל במהלך ה6 חודשים האחרונים העלתי 15 ק"ג. האם אני זכאית לניתוח מעקף תרסריון? והאם אתה מבצע ניתוח מעקף תרסריון?

שלום רב לפני שנגשים לניתוח מורכב נוסף צריך לבדוק למה עלית מחדש במשקל. כדאי לנסות להעזר בדיאטנית לעצור את העליה ולעשות כמובן פעילות גופנית. אני לא מבצע ניתוחי מעקף תריסריון. יש אפשרות לבצע מעקף קיבה. אישור הניתוח תלוי בקופת החולים שלך. בברכה ד"ר נסים גרון

12/08/2012 | 09:01 | מאת: גל

שרית שלום, אני עברתי את הניתוח לפני מס' שבועות, אני קוראת עכשיו את ההודעה שלך וזה די מדאיג. איך ייתכן ש - 3 שנים שמרת על משקל ופתאום העלית 15 קילו? האם שינית משהו בהרגלי האכילה שלך? הפסקת לעשות ספורט? או כל שינוי אחר אשר יכול להביא לעליה במשקל אחרי 3 שנים מהניתוח? כי הרי שמרת תקופה יפה מאוד על המשקל

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר