מעקף קיבה לאחר ניתוח שרוול כושל.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/08/2012 | 23:35 | מאת: אני

שלום...... עברתי ניתוח שרוול לפני שנתיים וחצי. הנתונים אז היו: גובה 1.59 משקל 107 בשנה הראשונה חוויתי ירידה מרשימה של 38 ק"ג. בשנה השנייה החלה העלייה במשקל, המשכתי לשמור אבל התחלתי "לטעום" מטעמים שלא הרשיתי לעצמי בשנה הראשונה. נכון להיום עלייה של 20 ק"ג לצערי הרב, אני שוקלת 90 ק"ג, מאוכזבת מאוד קצת מעצמי, קצת מהניתוח, יש לי תחושה שהקיבה התרחבה! השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן ומומלץ לעבור ניתוח מעקף קיבה לאחר ניתוח שרוול כושל? אם כן, מהם הסיכונים הכרוכים בכך? בתודה מראש.........

שלום רב סליחה על הבוטות אבל אם אני זוכר היטב מי זו אני אז גם עברת ניתוח טבעת לפני השרוול? האמנם? יכול להיות שניתוח מעקף יעזור אבל יש לו סיכויי להכשל כמו קודמיו...המטעמים שאת מרשה לעצמך מיותרים לחלוטין ויכשילו כל ניתוח!!! אולי מעקף תריסריון יעזור לך יותר ואולי טיפול פסיכולוגי. בהצלחה ד"ר נסים גרון

10/08/2012 | 22:23 | מאת: אני

שלום... לא עברתי ניתוח טבעת בעבר, כנראה שאתה מתבלבל... אני מעוניינת לעבור ניתוח טבעת או מעקף לאחר ניתוח השרוול שעברתי. האם ידוע על מקרים בספרות הרפואית על עלייה כה גדולה במשקל לאחר השרוול? אשמח לתגובה....

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר