קיא דמי לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/08/2012 | 15:33 | מאת: משורוולת

עברתי ניתוח שרוול ביום שני 30/7. נכון לאתמול בלילה אני עדיין מקיאה מדי פעם, הקיא נראה כמעט שחור ומשאיר טעם ברזלי בפה אז אני משערת שזה קיא דמי. זה תקין שארבעה ימים אחרי הניתוח עדיין יש קיא דמי? בנוסף אני מרגישה ששתייה לא עוברת, ברמה לא הגיונית בכלל. נניח אתמול בלילה הקפדתי לא לשתות כלום לפני השינה ועדיין התעוררתי בסביבות 3 בבוקר עם לחץ עצום בחזה שהשתחרר רק אחרי שהקאתי. אחרי זה כמובן שלא שתיתי כלום. קמתי היום ב11 ושתיתי רק לגימת מים עם הלוסק ועכשיו שוב יש את הלחץ הזה. לא הגיוני, הקיבה הרי אמורה להיות ריקה לגמרי, איך השלוק מים הזה כבר נתקע?? אני פשוט לא יודעת אם אני צריכה להלחץ או שזה מצב תקין.. אשמח לתשובות.. תודה!

שלום רב יכול להיות קיא דמי מס' ימים אחרי הניתוח. הרי חותכים את הקיבה וטבעי שיהיה מעט דם ישן בקיבה. יכול להיות שיהיו הקאות אבל את צריכה להיות מסוגלת לשתות לפחות ליטר וחצי ביום אחרת תתיבשי. אם את מקיאה גם מים ואוכל נוזלי את צריכה להיות בקשר עם הרופא המנתח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר