התחלת תהליך לניתוח השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/08/2012 | 19:46 | מאת: קארין

בת 32 +2 ילדים BMI 37 איך מתחילים תהליך לניתוח עזר כטיפול להשמנת יתר? למי פונים מה הקריטריונים וכמובן שאלת השאלות - מה המחיר?? תודה.

שלום רב הקריטריון לניתוח הינו BMI 40 ומעלה או BMI 35 ומעלה במידה ויש מחלות נילוות כמו סוכרת, יתר לחץ דם וכו'. הדרך להתחיל את התהליך היא לפנות לרופא המשפחה כדי שיפנה אותך לכירורג שעוסק בתחום או לפנות ישירות לכירורג. העלות תלויה היכן את עושה את הניתוח ואיזה גורם מבטח משלם עבורו. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר