ניתוח שרוול התאמה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/07/2012 | 08:36 | מאת: ניתוח שרוול התאמה

שלום , אני בן 28 על לפני כ 3 שנים חיי התנהלו באופו תקין ואז עברתי תאונת דרכים והתחילו הסיבוכים כרגע אני סובל מהשמנת יתר bmi 35 למרות שלא רואים שאני ממש שמן . ויש יתר לחץ דם מאוזן תרופתית עי 3 סוגים של תרופות ניאבלק אמלו ואנאלאדקס , וגלטסרידים בדם ובנוסף להכול עברתי ניתוח קיבוע דיסק לפני יותר משנה ואני עם פגיעה רדיקאלית בעצבי היד ימין ובגלל עודף השומן הכל ביחד מפריע לי והתרופות שאני לוקח מגדילות את הסיכוי להשמנה ואני בקושי עושה הליכות וכבר יש לי כאבי טופט . כמה מקרה כמו שלי הינו רלוונטי לניתח שרוול ו

שלום רב ניתוח שרוול רלוונטי מאוד ויעזור לך לאזן את לחץ הדם עם פחות תרופות ולהיות בריא יותר. בהצלחה ד"ר נסים גרון

21/07/2012 | 17:04 | מאת: איך אני מתחיל

מה היא הדרך לגשת לרופא משפחה ולבקש ? אני חבר מכבי ויש לי מגן זהב עם על התוספות מה עלי לעשות ?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר